Pöppelmann KAPSTO®:

Seriile standard GPN 608 și GPN 610 sunt fabricate acum din material 100% reciclat

Lohne, ianuarie 2021. – Subiectul conservării resurselor este punctul central al discuțiilor in Grupului Pöppelmann în acest an. Divizia Pöppelmann KAPSTO®, experți în elemente de protecție din plastic, prezintă printre altele serii standard din gama sa de produse, care sunt acum disponibile și în material 100% reciclat. Un alt punct culminant al grupului Pöppelmann este inițiativa largă PÖPPELMANN blue®, în cadrul căreia Pöppelmann grupează numeroase proiecte care sunt dedicate unei bucle închise de material. Inițiativa este o componentă importantă a strategiei de sustenabilitate a experților din plastic.

Dopuri conice GPN 608 și Protecție universală GPN 610

Materialul 100% reciclat pentru seriile standard asigură o utilizare mai atentă a resurselor. Populara protecție universală GPN 610 poate fi utilizată ca capac sau dop. Etanșează în mod fiabil filetele interne, alezajele și filetele externe în diferite diametre de la 4,4 la 84,5 mm. Protecția plastică în formă conică asigură un excelent grad de toleranță. Dopul conică GPN 608 cu prindere laterală este acum disponibilă într-o versiune reciclată. Ambele serii standard sunt disponibile din stoc și, la fel ca seria standard existentă, au fost produse în calitatea familiară KAPSTO®. Alternativele de economisire a resurselor din seria populară standard sunt fabricate dintr-o polietilenă post-consum (PCR-PE).

Inițiativa companiei PÖPPELMANN blue®

Noile elemente de protecție realizate din material reciclat 100% reprezintă eforturile intense ale experților germani în materie plastică pentru conservarea resurselor. Prin urmare, compania a lansat în mod specific inițiativa PÖPPELMANN blue®, care reunește toate activitățile Grupului cu scopul de a realiza un ciclu închis de materiale în procesarea materialelor plastice. Experții în reciclare din toate unitățile de afaceri lucrează în prezent la soluții pentru fabricarea cu economie de resurse a unei game largi de produse Pöppelmann, de ex. elemente de protecție, dar și produse pentru grădinărit și ambalare.

Oficiu de presa

Köhler + Partner GmbH